La Pavoni kávéfőző szerviz

Elromlott a kávéfőző gépe? Azonnali javításra szorul? Hívjon minket! Az elvégzett kávéfőző javításokra fél év szerviz garanciát vállalunk.

A kávégép átvizsgálás és az árajánlat adása 1-5 nap alatt. Hozza el kávéfőző gépét szervizünkbe és kollégánk rövid határidőn belül bevizsgálja a kávégép meghibásodását és  árajánlatot ad a kávégép javításra.
La Pavoni Europiccola kávéfőző gép

La Pavoni Europiccola kávéfőző gép

A La Pavoni Europiccola extravagáns megjelenésű karos kávéfőző. Ajánlott felhasználása háztartásban, irodában, rendezvényeken.
La Pavoni La Pavoni Europiccola kávéfőző gép »
La Pavoni Professional kávéfőző gép

La Pavoni Professional kávéfőző gép

A La Pavoni Professional extravagáns megjelenésű karos kávéfőző. Ajánlott felhasználása háztartásban és elegáns rendezvényeken.
La Pavoni La Pavoni Professional kávéfőző gép »
La Pavoni Romantica de Luxe kávéfőző gép

La Pavoni Romantica de Luxe kávéfőző gép

A La Pavoni Romantica de Luxe extravagáns megjelenésű karos kávéfőző. Ajánlott felhasználása háztartásban, irodában, fogadásokon.
La Pavoni La Pavoni Romantica de Luxe kávéfőző gép »
La Pavoni Stradivari kávéfőző gép

La Pavoni Stradivari kávéfőző gép

A La Pavoni Professional különleges megjelenésű karos kávéfőző. Ajánlott felhasználása háztartásban, irodában és rendezvényen.
La Pavoni La Pavoni Stradivari kávéfőző gép »

La Pavoni kávéfőző szerviz, kávégép javítás

A La Pavoni kávéfőző kávégépek minden típusát, nagy szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, gyári alkatrészekkel szervizeljük. A kávéfőző szerviz szolgáltatásairól kollégáinktól kérhet tájékoztatást szerviz és egyéb ügyekben.