Kávéfőző szerviz, kávégép javítás

  • Nem fűt fel a kávégép?
  • Zajos a készülék?
  • Ereszti a vizet?
  • Áll a víz az alsó tálcán?
  • Nem gőzöl rendesen?
  • Langyos és híg a kávé?
  • Nincs habja a kávénak?

Igyon jó minőségű kávét. Mindössze 1-5 napra kell megválnia kedvenc kávégépétől!

 

A Kávégép szerviz nagy szakmai tapasztalattal,  kedvező áron, gyors alkatrész ellátással vállalja szuperautomata és automata kávéfőző gépek javítását (Saeco, Gaggia, Spidem, DeLonghi, Jura, Krups stb.) és eladó fellújított kávégépek értékesítését, illetve professzionális vendéglátóipari kávéfőző gépek szervizelését, felújítását (La San Marco, Faema, La Scala, Rancilio, La Pavoni, stb.).

 

 

 


Hozza el kávégépét hozzánk és kollégánk rövid határidőn belül bevizsgálja a kávégép meghibásodását és árajánlatot ad a kávégép javításra.

Kávégép kiszállítás Budapest

A kávéfőző gép javítás menete

A kisebb kávégép javítások, megvárhatóak (pl: tömítések cseréje, ill. beállítás). A szuperautomata és az egy karos kávégépek akár már 1-5 nap alatt, de maximum öt munkanap alatt elkészülnek.

 

A kávégép átvételekor hibafelmérést végzünk. A javítás megkezdése előtt telefonon vagy e-mailban értesítjük Önt a várható javítási költségekről. Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, elvégezzük a kávégép szervizelését.

 

Ha az Ön kávégépe nélkülözhetetlen, meghibásodása esetén csere kávégépet tudunk biztosítani. Ebben az esetben az Ön számára kedvező napi bérleti díjat számítunk fel.

 

Kávégépszerviz garancia

Az elvégzett javításokról és a beépített alkatrészekről munkalap készül. A kávégépek javítására alkatrész garanciát a felújításokra fél év minőségi garanciát vállalunk. Használt, felújított kávégép értékesítése esetén 3 vagy akár 12 hónap garanciát vállalunk a kávégépre az Ön igényeinek megfelelően.

 

Környezettudatos kávéfőző gép javítás


Az Öko-Szerviz Program keretében a kávégépek javítása és karbantartása során törekszünk a környezeti terhelés minimalizálására.

 

Csak környezetkímélő és kizárólag élelmiszer minőségű vegyszereket használunk az Ön készülékén a vegyszeres tisztítása, ill. vízkőtelenítése során!

 

Fődarab cseréje csak indokolt esetben történik - amennyiben lehetséges, javítást alkalmazunk - így általunk költséget takaríthat meg. Szervizünkben a feleslegessé vált alkatrészeket szelektíven kezeljük - ezek minden esetben visszakerülnek újrahasznosításra!

 

Amennyiben az Ön által megvásárolt berendezés felújított, Ön velünk és a tudatos döntésével, óvja környezetét, valamint - nem okoz további indokolatlan környezeti terhelést! Velünk Ön is részese környezetünk védelmének!