Kávé- és italautomata szerviz

Kávéautomata és italautomata szerviz. Hideg-meleg italautomata, ipari és irodai kávégép, italadagoló automata javítás gyári alkatrészekkel, szerviz helyszíni kiszállássalkedvező áron.

 

Necta, Saeco és egyéb italautomaták szakszerű javítása nagy tapasztalattal és rövid határidővel. Az italautomata szerviz gyári alkatrészeket épít be, illetve törekszik a hibás alkatrészek javítására, hogy ügyfelei minél kedvezőbben tudják az automatákat üzemeltetni..

 

Kávé- és italautomata szerviz Budapesten és vonzáskörzetében.

 

Italautomaták üzemeltetésével és alapanyagok forgalmazásával nem foglalkozunk. Kizárólag az italautomaták javításával alkalmi vagy szerződéses szerviz keretében.

 

Meghibásodott kávé- vagy italautomatája? Keresse az italautomata szerviz ügyeletét, vegye fel a kapcsolatot szervizes kollégánkkal a +36 20 934 6931 telefonszámon a nyitvatartási időtől függetlenül.

Kávéautomata, italautomata szerviz

Kávéfőző szerviz, kávégép javítás

A kávéfőző kávégépek minden típusát, nagy szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, gyári alkatrészekkel szervizeljük. A kávéfőző szerviz szolgáltatásairól kollégáinktól kérhet tájékoztatást szerviz és egyéb ügyekben.