Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatunk, az adatfeldolgozás, adatkezelés célját és törvényi kereteit, biztosítását hivatott rögzíteni melyet az oldal üzemeltetője magára nézve kötelező erővel fogad el.


Az oldal kizárólag csak olyan adatokat kezel, tárol, továbbít, amely kezeléséhez a felhasználó előzetesen hozzájárult. Harmadik féltől származó eszközök (Google, Facebook, stb) esetén az adatkezelő az adott szolgáltató, és az ott tárolt adatokat a felhasználó által szabályozott módon kizárólag statisztikai jelleggel látjuk.  A harmadik fél általi adatkezelési irányelvekről a szolgáltatás oldalán tájékozódhat.


Az adatkezelés jogalapja Felhasználó Szabályzatunkkal történő egyetértése és elfogadása.
Adatkezelés időtartama: az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig.
Adatkezelés célja az  internetes portálon belüli tartalom szolgáltatás nyújtása.


A felhasználó a használat során hozzáférhetővé tett adatait Az oldal üzemeltetője felhasználhatja a célzott tartalmak kézbesítésére. Az oldal üzemeltetője a megadott adatokat más tevékenységre nem használhatja fel és nem is használja fel. Személyes adatot harmadik személynek nem ad ki.


Az oldal üzemeltetője, adatkezelője a megadott adatok hitelességét nem hivatott ellenőrizni. A megadott adatok hitelességéért kizárólag a Felhasználó felel.


A portál cookie-kat használ, a portál legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében. A cookie-k igény szerint törölhetők a Felhasználó által a saját eszközéről, ez esetben a törléssel elfogadja a portál működésének gyengébb minőségét.


Az oldal üzemeltetője, mint Adatkezelő vállalja, hogy a tulajdonába került adatokat a Szabályzatban rögzített módon használja és azokat harmadik félnek át nem adja. Ez alól kivételt képeznek a statisztikai célra begyűjtött adatok, melyek nem tartalmazhatják a Felhasználó  bármilyen beazonosításra alkalmas adatát, ezáltal a továbbításuk nem minősül Adatkezelésnek, Adattovábbításnak.